default-image

Χειροπέδες σε 5 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κρήτη
Χειροπέδες σε 5 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε άτομα (τρεις αλλοδαποί και δύο Έλληνες) συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, το απόγευμα της Παρασκευής (11.09.2015) πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 31χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, διενεργήθηκε έλεγχος σε δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 28 και 27 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε επίσης μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση για τις δύο παραπάνω υποθέσεις διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

17χρονος και 21χρονος στη "φάκα"

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, το βράδυ της Παρασκευής (11.09.2015) συνελήφθη ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, συνελήφθη το Σάββατο (12.09.2015), κατά πρώτες πρωινές ώρες, ένας 21χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου αντίστοιχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News