Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ:"Όχι" στην προεκλογική ομιλία Κασιδιάρη στη Χερσόνησο

Την αντίθεσή της με την απόφαση του δημάρχου Χερσονήσου να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα για προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με ομιλητή τον Ηλία Κασιδιάρη εκφράζει η Ομάδα Μελών Χερσονήσου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μαστοράκη να παραδεχτεί το λάθος του και να ανακαλέσει την απόφαση.

Στην ανακοίνωση τονίζονται επακριβώς τα εξής:

«Η Οργάνωση Μελών Χερσονήσου του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αντίθεσή της με την απόφαση του κ. δημάρχου Χερσονήσου να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα στην πρώην αμερικάνικη βάση Γουρνών για προεκλογική ομιλία της Χ.Α.

Θεωρεί ότι είναι πολιτικά λαθεμένη αυτή του η απόφαση, ειδικά σήμερα που είναι πλέον ξεκάθαρη η πολιτική δράση της Χ.Α., σήμερα που πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες απομονώνουν την οργάνωση των ναζιστικών κηρυγμάτων του μίσους και του φόβου.

Ο κ. δήμαρχος έστω και τώρα οφείλει να παραδεχτεί το λάθος του και να ανακαλέσει την άδεια που έδωσε, διαφορετικά πρέπει να απολογηθεί στους δημότες που έτσι κι αλλιώς μας κρίνουν όλους καθημερινά. Το επιχείρημα ότι η αίθουσα παραχωρείται και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι ανάξιο σχολιασμού και σοβαρότητας», καταλήγει η ΟΜ Χερσονήσου ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια