Ειδήσεις

Αυγενάκης: "Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να ’ναι τετραετίας"

Τις περιοδείες του συνέχισε σήμερα Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος, μετά τη χθεσινή περιοδεία στον Κρουσώνα, επισκέφτηκε το πρωί το Τυμπάκι, το Ζαρό, τις Καμάρες, τους Βόρρους και το μεσημέρι τις Μοίρες, και συζήτησε με τους πολίτες για τις πολιτικές εξελίξεις και την επόμενη ημέρα.

Το απόγευμα ο κ. Αυγενάκης επισκέφτηκε το Αρκαλοχώρι και στη συνέχεια τη Βιάννο.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με κατοίκους των χωριών και συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, την επόμενη μέρα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Οι πολίτες, όπως είπαν, νιώθουν ταλαιπωρημένοι από τις συνεχείς εκλογές, ενώ εξέφρασαν την αγωνία τους και τους προβληματισμούς τους.  

Από πλευράς του ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν! Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή πρέπει το πολιτικό σύστημα με συνεργασία και συνεννόηση να αναλάβει την ευθύνη και με ένα μίνιμουμ συναίνεσης να εργαστούμε ακατάπαυστα και με αυταπάρνηση ώστε η χώρα να βγει οριστικά από την κρίση. Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να στηρίζεται από μια ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να είναι κυβέρνηση τετραετίας».

Σχόλια