Ειδήσεις

Στο Ηράκλειο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, o οποίος θα παραμείνει στο νησί και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ έφτασε στις 10:50 το πρωί αεροπορικώς στο Ηράκλειο, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις και επαφές, ενώ ακολούθως θα επισκεφτεί τη Βιάννο, την Ιεράπετρα και τα Χανιά.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Λαφαζάνη, ο επικεφαλής της ΛΑΕ θα περιοδεύσει στην πόλη του Ηρακλείου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Το απόγευμα (17:30) θα αναχωρήσει για τη μαρτυρική Βιάννο, όπου θα αποτίσει φόρο τιμής στο Μνημείο των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος από τους ναζί κατακτητές και θα επισκεφτεί την έκθεση φωτογραφίας που εγκαινιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης και διεκδίκησης για τη συμπλήρωση 72 χρόνων από το Ολοκαύτωμα.

Το βράδυ (19:30) του Σαββάτου αναμένεται να φτάσει στην Ιεράπετρα, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων, ενώ θα μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας.

Την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη το πρωί (10:00) θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο. Εκεί θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων του νοσοκομείου, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην πόλη.

Το μεσημέρι (13:00) ο κ. Λαφαζάνης θα επισκεφτεί τη μαρτυρική Κάνδανο για απόδοση φόρου τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, ενώ το απόγευμα (16:30) θα έχει συνάντηση στο "Ι. Δασκαλογιάννης" των Χανίων με τους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο.

Στη συνέχεια, θα αναχωρήσει αεροπορικώς για Αθήνα στις 18:05.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, 13 Σεπτεμβρίου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα παραχωρήσει συνέντευξη σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου καναλιού.

Σχόλια