default-image

Περιοδείες-συναντήσεις υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεραμπέλο

Κρήτη
Περιοδείες-συναντήσεις υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεραμπέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμάκια μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεραμπέλο πραγματοποιούν περιοδείες σε κοινότητες και χώρους δουλειάς με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη, στο πλαίσιο της προεκλογικής ενημέρωσης.

Ήδη τα κλιμάκια έχουν επισκεφτεί τα χωριά Κρούστα, Σκινιά, Λούμα, Σέλλες, Βρουχά, Πλάκα, Καρύδι, Δωριές, Φουρνή, Καστέλι, Νικηθιανό και Χουμεριάκο.

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου, σε όλες τις περιοδείες και συναντήσεις η διάθεση του κόσμου για στήριξη της προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ ενθαρρύνει τα μέλη των κλιμακίων να συνεχίσουν τον αγώνα, «για να ξεμπερδέψουμε», όπως αναφέρεται, «μια και καλή με το παλιό και να επιτύχουμε την αυτοδυναμία της κυβέρνησης της Αριστεράς».

Σήμερα Παρασκευή 11/9 οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε Βρύσες, Βουλισμένη και Λατσίδα, αύριο Σάββατο σε Ζένια, Ποτάμους και Οροπέδιο Λασιθίου, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Γιώργου Σταθάκη στη Νεάπολη, στις 10 π.μ., και στον Άγιο Νικόλαο στις 11 π.μ.

Τη Δευτέρα 14/9 οι επισκέψεις των κλιμακίων μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται στην Κριτσά, τα Μέσα Λακώνια, τα Έξω Λακώνια και τις Λίμνες, την Τρίτη 15/9 στην αγορά του Αγίου Νικολάου και την Ελούντα, την Τετάρτη 16/9 στη λαϊκή αγορά Αγίου Νικολάου και το απόγευμα σε Βραχάσι, Σίσι και Μίλατο, την Πέμπτη 17/9 στην αγορά του Αγίου Νικολάου και την Παρασκευή 18/9 συνεχίζεται η περιοδεία στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία της πόλης θα γίνει συγκέντρωση για να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ την κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από την Αθήνα σε ανοιχτή προβολή.

Παράλληλα συνεχίζονται οι επισκέψεις σε χώρους δουλειάς και οι συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News