default-image

Μήνυμα ενότητας από προπονητές και παίκτες

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα ενότητας από προπονητές και παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Τριφυλλιού παρέλαβαν τις κάρτες μέλους της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» θέλοντας να στείλουν μήνυμα ενότητας και στήριξης στην προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή.

Τις κάρτες παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου, αρχικά στον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και στη συνέχεια στον αθλητικό διευθυντή Τάκη Φύσσα, τον τεχνικό διευθυντή Λεωνίδα Βόκολο, τον συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Σαραβάκο και ακολούθως σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός των Πρασίνων δήλωσε: «Είναι μία σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια κι έδειξε τη δυναμική αυτής της ομάδας. Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια χωρίς τη στήριξη του κόσμου η ομάδα θα ήταν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Νομίζω ότι όλοι όσοι συνεχίζουν να γίνονται μέλη κι όσοι ανανεώνουν την κάρτα θα δίνουν μεγαλύτερη ώθηση και δύναμη και σίγουρα πολύ καλύτερο μέλλον κι αισιοδοξία γι' αυτή την ομάδα».

Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάρκους Μπεργκ είπε: «Ελπίζω όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν τη συγκεκριμένη κάρτα. Είναι μία σημαντική υποστήριξη και παίρνοντας αυτή την κάρτα θα κερδίσουν και τα προνόμια τα οποία τους δίνει. Το μήνυμα προς τους οπαδούς μας είναι να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως το έκαναν πάντα. Είναι πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για εμας η υποστήριξή τους κι εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο».

Ο αθλητικός διευθυντής και παλαίμαχος άσος της ομάδας Τάκης Φύσσας σχολίασε: «Ο κόσμος είναι συνυφασμένος με τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Περιμένουμε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, όποιος αγαπά τον Παναθηναϊκό γίνεται μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας μέσω της κάρτας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Δείχνουμε ότι αγαπάμε αυτό τον ιστορικό σύλλογο που έχει προσφέρει τόσες χαρές στον κόσμο. Είμαστε όλοι κοντά όσοι εργαζόμαστε εδώ, οι ποδοσφαιριστές, ο κόσμος, όσοι εργαζόμαστε στην ΠΑΕ. Είμαστε ένα με την ομάδα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Τέλος ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Είναι η κινητήριος δύναμη για την ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη Συμμαχία οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να γίνουν μέλη μαζί με το προπονητικό τιμ, με τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ στο προπονητικό κέντρο και βέβαια ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την κίνηση γιατί είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που λειτουργεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο Παναθηναϊκός θέλει με τη Συμμαχία να συνεισφέρει ώστε η ομάδα να μην ανήκει σε πρόσωπο, αλλά σε φιλάθλους. Αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχει επιμονή και υπομονή γιατί πιστεύει στη Συμμαχία κι ο κόσμος πρέπει να πιστέψει στους ανθρώπους που ασχολούνται και να γραφτούν μέλη για να έχουν λόγο κι άποψη για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα πρόσωπο δεν μπορεί να σηκώνει τόσα μεγάλα βάρη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα, σαν σύλλογος και σαν ιστορία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News