default-image

Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Κρήτη
Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις ευχές της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απηύθυνε η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες». Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι κοινοτήτων παρευρέθηκαν σε σχολεία του δήμου Ηρακλείου για τον καθιερωμένο αγιασμό, που σημαίνει την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες":

«Αρχίζει σήμερα μια νέα σχολική χρονιά, σ' ένα αναμφισβήτητα δύσκολο περιβάλλον, με αρκετά προβλήματα και στο χώρο της εκπαίδευσης.

Δεν παύει όμως να αποτελεί μια ελπιδοφόρα και δημιουργική περίοδο για τη νέα γενιά της πατρίδας μας στην προσπάθεια της για κατάκτηση της γνώσης.

Όλοι εμείς, γονείς και κηδεμόνες, οφείλουμε να στεκόμαστε πάντα δίπλα τους με κατανόηση και αγάπη, ως αρωγοί και συμπαραστάτες.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και στους γονείς και εκπαιδευτικούς, υγεία, δύναμη και μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Ως δημοτική παράταξη, στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου και σε συνεργασία πάντα με όλους τους φορείς, θα διεκδικούμε σθεναρά τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται, προκειμένου το έργο στην εκπαίδευση να είναι πληρέστερο και αποδοτικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News