Ειδήσεις

Στον αγιασμό δημοτικών σχολείων Γαζίου ο Κ. Μαμουλάκης

Γέμισαν χαρούμενες παιδικές φωνές οι αυλές των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Μαλεβιζίου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών επέστρεψαν στα θρανία και παρά τα προβλήματα που παρατηρούνται με τις κενές θέσεις δασκάλων και καθηγητών, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία κυριαρχούσαν, ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψαν» τα πρωτάκια, τα μικρά παιδιά που γεμάτα περιέργεια και αγωνία, εξερευνούσαν με τα μάτια τους, τους χώρους των νέων τους σχολείων.

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου είχε εγκαίρως φροντίσει για τη συντήρηση όλων των σχολικών κτιρίων, με τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας να συνεργάζονται άψογα με της σχολικές επιτροπές του Δήμου, τις διευθύνσεις των σχολείων, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τις Τ.Κ. Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου. Συντήρηση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, βαψίματα, καθαρισμοί, τοποθέτηση νέων αιθουσών, ήταν μερικές από τις εργασίες που αναβάθμισαν και βελτίωσαν τη λειτουργικότητα των σχολικών κτιρίων, έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνεται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης παρευρέθηκε στον Αγιασμό του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, καθώς και στο Βιοκλιματικό Λύκειο Γαζίου, για να ευχηθεί σε μαθητές, δασκάλους, καθηγητές και γονείς, να έχουν μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Ευχαρίστησε παράλληλα όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για μια ακόμα φορά με τη Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια συντήρησης των σχολικών συγκροτημάτων, εξέφρασε την ελπίδα να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα που παρατηρούνται με τα κενά και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής στα δίκαια αιτήματα δασκάλων και καθηγητών.

Σχόλια