default-image

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους υποψήφιοι της ΛΑΕ Ηρακλείου

Κρήτη
Συνεχίζουν τις περιοδείες τους υποψήφιοι της ΛΑΕ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου, ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης της 20ής Σεπτεμβρίου 2015. Σε Κρουσώνα και Δαφνές πραγματοποίησαν επίσκεψη, το απόγευμα της Πέμπτης, κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) Ηρακλείου, ενώ νωρίτερα το πρωί επισκέφτηκαν τη ΔΟΥ και τον ΟΑΕΔ Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, τα στελέχη, μεταξύ των οποίων και οι υποψήφιοι βουλευτές Λιβέρης Στέφανος, Ματθαιάκης Γιώργος και Παπακανάκης Νίκος, συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών αυτών και τους ενημέρωσαν για το μέτωπο της "Λαϊκής Ενότητας" ως ένα ριζοσπαστικό και αποφασιστικό εγχείρημα με αντιμνημονιακό δημοκρατικό προσανατολισμό.

Μοιράστηκε υλικό με τις θέσεις του κόμματος και τις επιπτώσεις του μνημονίου στους αγρότες, αφού «τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο τρίτο μνημόνιο είναι βέβαιο ότι θα καταστρέψουν χιλιάδες μικρούς και μεσαίους αγρότες, θα τους οδηγήσουν στην εγκατάλειψη της παραγωγής και της γης τους, θα τους ρίξουν στη "χωματερή" της ανεργίας και θα φέρουν τη χώρα σε ακόμα μεγαλύτερη διατροφική εξάρτηση», όπως τόνισαν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η ισχυρή παρουσία της ΛΑ.Ε θα αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων και για την αντικατάσταση των Μνημονίων από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα αποκαθιστά τα εργασιακά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα που κυριολεκτικά κατεδαφίστηκαν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Επίσης, χθες το πρωί, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας, μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι βουλευτές Ματθαιάκης Γιώργος, Σαββάκη Κατερίνα και Χιωτέλης Άρης, επισκέφθηκε τη ΔΟΥ και τον ΟΑΕΔ Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News