default-image

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Κρήτη
Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε περιοδεία στο νομό.

Ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επισκέφτηκε αρχικά το Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μανώλη Αλιφιεράκη, και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και με φορείς του νομού. «Οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαίες προκειμένου να αφεθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία να αναπνεύσει. Από την αγορά θα προέλθουν οι νέες θέσεις εργασίας. Από τον ιδιωτικό τομέα θα προέλθει η ανάπτυξη. Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ως πρώτο μέλημά της την παροχή οξυγόνου στην αγορά και την προώθηση της επιχειρηματικότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Ταυτόχρονα, ο τέως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το κρητικό επιχειρείν άντεξε στην κρίση.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην αγορά της πόλης όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες για την κρίση και το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη γρηγορότερη έξοδο της χώρας από το τρίτο μνημόνιο. Ενός μνημονίου που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μητσοτάκης παρευρέθηκε, επίσης, στη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του νομού και μετέφερε την αισιοδοξία του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. «Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει σήμερα ανάγκη μια κυβέρνηση πραγματισμού. Μια κυβέρνηση πλατιών συνεργασιών. Μια κυβέρνηση με πολιτικό ορίζοντα το Μάιο του 2019. Μια κυβέρνηση που μόνο με νίκη της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να σχηματιστεί», τόνισε με έμφαση ο κ. Μητσοτάκης.

Καθ' οδόν προς το νομό Λασιθίου, όπου στις 20:30 σήμερα το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ στην Ιεράπετρα (αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη"), ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με το δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη. Ο πρώην υπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και για θέματα που συνδέονται με το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News