default-image

Γκολ βάζει βαθμούς δεν παίρνει στο «Καραϊσκάκης»

Ποδόσφαιρο
Γκολ βάζει βαθμούς δεν παίρνει στο «Καραϊσκάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει καλή παράδοση ο Πλατανιάς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς παρότι σκοράρει δεν έχει καταφέρει να πάρει και αποτέλεσμα μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι ευνοϊκή η προϊστορία για τον Πλατανιά στους αγώνες του με τον Ολυμπιακό. Σε έξι παιχνίδια οι Χανιώτες έχουν χάσει πέντε φορές και έχουν αποσπάσει μια ισοπαλία, στις 10 Μαΐου 2015.

Στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει οι Κρητικοί στο Φάληρο μετρούν ισάριθμες ήττες, παρότι σε όλα έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το Σάββατο (12/9) η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κοντράρεται με τους Πειραιώτες στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League.

Στα δύο πρώτα εφετινά ματς οι Χανιώτες κατέστη ανέφικτο να αποφύγουν τις ήττες με ΑΕΚ και Ατρόμητο. Αν ηττηθούν και στο Καραϊσκάκη, τότε θα μείνουν χωρίς πόντο ύστερα από τρεις αγώνες και αυτό προβληματίζει και ανησυχεί, μια και θα "φορτώσει" με άγχος τους παίκτες.

Στον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης" ο νεοαποκτηθείς Μουνάφο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, όπως και ο Αργεντινός Ράμος. Ατομικό κάνει ο Κουλιμπαλί. Θυμηθείτε τα παιχνίδια που έχουν δώσει κατά το παρελθόν Πλατανιάς και Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Πλατανιάς - Ολυμπιακός

Πλατανιάς - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Ολυμπιακός - Πλατανιάς

Πλατανιάς - Ολυμπιακός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News