Ειδήσεις

Έψαχναν για ώρες το κλειδί του υποσταθμού

Στο ερώτημα ποιος έχει το κλειδί για να ανοίξει ο υπόγειος χώρος όπου βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ στην περιοχή του Αγίου Τίτου, προσπαθούσαν να απαντήσουν από τα μεσάνυχτα οι υπεύθυνοι της επιχείρησης καθώς η ευρύτερη περιοχή στο κέντρο της πόλης παρέμεινε βυθισμένη στο βαθύ σκοτάδι για περισσότερες από δέκα ώρες.

Οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ που κλίθηκαν επανειλημμένα να εξηγήσουν στους πολίτες τι έχει συμβεί και πότε η βλάβη θα αποκατασταθεί,  απαντούσαν στην τηλεφωνική γραμμή 1056 πως, η αποκατάσταση της βλάβης θα ξεκινούσε μετά τις 07:30 το πρωί. Και αυτό γιατί θα έπρεπε προηγουμένως να ανοίξει η Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς ο υποσταθμός βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου.

Όπως πληροφορούμαστε όμως ο υποσταθμός αυτός βρίσκεται σε υπόγειο χώρο στον περίβολο της Τράπεζας και όχι εντός του κτιρίου,  στον οποίο πρόσβαση έχει μόνο η ΔΕΗ που έχει και τα κλειδιά.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής , όπου λειτουργούν και πολλά τραπεζικά υποκαταστήματα, περίμεναν μάταια να «δουν φως» καθώς το κλειδί παρέμενε άφαντο μέχρι τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, η αντιμετώπιση της βλάβης ξεκίνησε σταδιακά από τις 02:00 το πρωί, αφού το λουκέτο άνοιξε.   

Η μια από τις γραμμές ηλεκτροδότησης έχει αποκατασταθεί, ενώ μέχρι τη μια το μεσημέρι αναμένεται να πάρουν ρεύμα και οι υπόλοιποι καταναλωτές.

Σχόλια