Ειδήσεις

Ηράκλειο: Σε ΔΟΥ και ΟΑΕΔ περιοδεύουν υποψήφιοι της ΛΑΕ

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας ενόψει της επικείμενης προεκλογικής αναμέτρησης σε χωριά στο νομό Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, σε Τύλισο, Κορφές, Μονή, Κεραμούτσι και Καβροχώρι πραγματοποίησαν επίσκεψη, χθες το απόγευμα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, κλιμάκια της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) Ηρακλείου.

Τα στελέχη, μεταξύ των οποίων και οι υποψήφιοι βουλευτές, Ματθαιάκης Γιώργος και Λιβέρης Στέφανος, συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών αυτών και τους ενημέρωσαν για το μέτωπο της «Λαϊκής Ενότητας» ως ένα ριζοσπαστικό και αποφασιστικό εγχείρημα με αντιμνημονιακό δημοκρατικό προσανατολισμό.

Ενημέρωσαν για το τρίτο, εξίσου αντικοινωνικό με τα δύο προηγούμενα, Μνημόνιο, του οποίου βασικός πυρήνας είναι η συνέχιση της μείωσης των μισθών και συντάξεων, της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους, της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, της αύξησης της φορολογίας, άμεσης και κυρίως έμμεσης και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.

Κάλεσαν τους πολίτες να ενισχύσουν τη Λαϊκή Ενότητα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η ισχυρή παρουσία της ΛΑ.Ε θα αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων και για την αντικατάσταση των Μνημονίων από ένα αναπτυξιακό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα αποκαθιστά τα εργασιακά, κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα που κυριολεκτικά κατεδαφίστηκαν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, κλιμάκια με υποψήφιους βουλευτές θα επισκεφθούν τη ΔΟΥ και τον ΟΑΕΔ.

Σχόλια