default-image

Επιστρέφει χρήματα η ΔΕΗ

Οικονομία
Επιστρέφει χρήματα η ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελάφρυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων είναι... καθ' οδόν από τη ΔΕΗ. Πρακτικά, με βάση τη νέα εμπορική και τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ, η Επιχείρηση επιστρέφει συνολικά πάνω από 80.000.000 ευρώ στους πελάτες της, επιβραβεύοντας τους συνεπείς οικιακούς καταναλωτές και στηρίζοντας μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες συμβάλλουν στη διατήρηση θέσεων εργασίας και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

«Ανταμοιβή των καταναλωτών, οι οποίοι είναι συνεπείς στην εξόφληση των λογαριασμών τους για το 2015. Θα απαλλαγούν και θα τους επιστραφεί εις διπλάσιον η πάγια χρέωση για όλο το έτος 2016. Για έναν τετραμηνιαίο λογαριασμό της τάξης των 150-170 ευρώ, μια επιστροφή της τάξης των 15 ευρώ ισοδυναμεί με έκπτωση 8 με 10%", αναφέρει ο γενικός διευθυντής Εμπορίας ΔΕΗ κ. Λάζαρος Καραλάζος.

Παράλληλα, μέχρι τις 36 μηνιαίες δόσεις θα είναι η εξόφληση των οφειλών, αλλά και τις 60 για τους ευάλωτους καταναλωτές, βάσει του νέου προγράμματος διακανονισμών για εξόφληση των οφειλών προς τη ΔΕΗ. «Πάντα με στόχο τη μείωση του ενεργειακού κόστους, ο κάθε πολίτης να εκμεταλλευτεί αυτές τις νέες ευκαιρίες, αυτά τα νέα τιμολόγια, και να τύχει αυτών των νέων ρυθμίσεων όσον αφορά στη χαμηλή και τη μέση τάση», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας κ. Βιργινία Μανασάκη-Ταβερναράκη.

Αλλαγές στα τιμολόγια

Η Επιχείρηση αποφάσισε ουσιαστικές μειώσεις των επαγγελματικών της τιμολογίων στη μέση και χαμηλή τάση, στηρίζοντας τον παραγωγικό ιστό του τόπου και την οικονομική ανάπτυξη.

«Η μείωση των επαγγελματικών τιμολογίων των μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών εγκαταστάσεων στη μέση τάση και η επέκταση των ιδιαίτερα ευνοϊκών τιμολογίων, τα οποία ισχύουν στη μέση τάση για παροχές που έχουν ετήσια κατανάλωση πάνω από 13 γιγαβατώρες και στο κομμάτι των παροχών πάνω από 10 γιγαβατώρες, είναι μια γενναία κίνηση.

Αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ιδιαίτερο ανταγωνιστικό τιμολογιακό προϊόν σε ομίλους επιχειρήσεων, οι οποίοι έχουν πολλά σημεία εξυπηρέτησης των πελατών τους ανά τη χώρα κι έχουν επίσης μια σημαντική κατανάλωση», σημείωσε ο κ. Καραλάζος.

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News