default-image

Φοιτητής στα 55 του ο Μπαντέρας

Life
Φοιτητής στα 55 του ο Μπαντέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να σπουδάσει σχέδιο μόδας και, μάλιστα, σε ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του Λονδίνου, αποφάσισε στα 55 του ο Αντόνιο Μπαντέρας!

Ο κινηματογραφικός Ζορό ξεκίνησε μαθήματα στη Σχολή «Central Saint Martins», στην οποία έχουν φοιτήσει, μεταξύ άλλων, οι Αλεξάντερ Μακουίν , Στέλλα Μακάρτνεϊ και Τζον Γκαλιάνο, ενώ, μέσω των social media, μοιράστηκε φωτογραφίες, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του!

«Τι κάνω εδώ; Γνώση! Είμαι εδώ για να πάρω γνώση», δηλώνει ο Μπαντέρας στο περιοδικό της σχολής, το «1Granary» και συνεχίζει: «έχω κάνει 92 ταινίες και δεν σκοπεύω να σταματήσω. Θα συνεχίσω ως ηθοποιός και ως παραγωγός, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου».

Παράλληλα, παραδέχεται ότι το διαζύγιό του από την Μέλανι Γκρίφιθ, μετά από 18 χρόνια γάμου, του έδωσε ώθηση για να καθίσει ξανά στα θρανία, όπως και ο πρωταγωνιστικός του ρόλος σε καμπάνια αρωμάτων.

Όσο για τα σχέδια στα οποία θα επικεντρωθεί;

«Κυρίως θα είναι ανδρικά ρούχα. Υπάρχει ένα ρούχο με το οποίο θα ήθελα να πειραματιστώ: η κάπα! Κι αυτό είναι λογικό, αφού υπήρξα ο Ζορό», απαντά!

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News