default-image

Στην ΟΑΣΝΗ οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Κρήτη
Στην ΟΑΣΝΗ οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Ένωση Ηρακλείου και τα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Ηρακλείου επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης οι υποψήφιοι βουλευτές της δημοκρατικής συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Οι Βασίλης Κεγκέρογλου, Νίκος Μπουνάκης, Ευαγγελία Χατζάκη, Ελένη Βατσινά και Παρασύρης Φραγκίσκος παρέθεσαν στους εκπροσώπους των αγροτών τις προτάσεις τους για τον αγροτικό τομέα.

Όπως τονίστηκε ζητούν την ψήφο των αγροτών ώστε να καταφέρουν να προωθήσουν αποφασιστικά την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και να δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας.

Κατά την επίσκεψη οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι το αγροτικό ζήτημα δεν αφορά μόνο μια παραγωγική τάξη αλλά ολόκληρη την κοινωνία καθώς ο πρωτογενής τομέας επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα της κοινωνίας συνολικά.

Πέρα από το μέλλον της αγροτικής παραγωγής επισημάνθηκε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα και σίγουρα μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή θα εξαντλήσει όλες του τις δυνατότητες προκειμένου να υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις στους εφαρμοστικούς νόμους που θα κατατεθούν για τους αγρότες.

«Αν τα μέτρα της προηγούμενης κυβέρνησης τελικά περάσουν θα αποτελέσουν την ταφόπλακα των αγροτών», τόνισε εκ νέου ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.

Η περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών περιλαμβάνει επίσκεψη σε αγροτικές περιοχές του νομού αλλά και ομιλία στις Μοίρες.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News