Ειδήσεις

Αυστριακοί ξενοδόχοι έρχονται 22 χρόνια διακοπές στην Κρήτη

Επί 22 ολόκληρα χρόνια, ο κ. Rudolf Saider και η σύζυγός του, Kunigunte, επισκέπτονται την Κρήτη για τις διακοπές τους!

Το ζευγάρι των ξενοδόχων από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας μαγεύτηκε από τον τόπο μας στην πρώτη τους επίσκεψη και, από τότε, κάθε καλοκαίρι επιλέγουν την Κρήτη για τις διακοπές τους.

Η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, διοργάνωσαν μια σεμνή εκδήλωση στο ξενοδοχείο του Φόδελε, για να ευχαριστήσουν τους Αυστριακούς φιλέλληνες για την αγάπη και την προτίμησή τους στην Κρήτη.

Οι ιδιοκτήτες του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, Στέλιος και Ευαγγελία Γιαννικάκη, τους προσέφεραν αναμνηστική πλακέτα και μια πανέμορφη ανθοδέσμη, ενώ η πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργος Αεράκης τούς προσέφεραν διάφορα παραδοσιακά προϊόντα της κρητικής γης και υλικό από το Μουσείο EL Greco του Φόδελε.

Οι Αυστριακοί φίλοι της Κρήτης, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την κίνηση αυτή, ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου και τους εκπροσώπους της δημοτικής Αρχής για την τιμή, εξέφρασαν για μια ακόμα φορά το θαυμασμό τους για τον τόπο μας, αλλά και την επιθυμία τους να συνεχίσουν να τον επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Σχόλια