Ειδήσεις

Παρουσία Μητσοτάκη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ.

Την Κρήτη, και συγκεκριμένα τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Εκτός από τις επαφές του με αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς, ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στη ΝΟΔΕ Λασιθίου το βράδυ της Πέμπτης, ενώ νωρίτερα, στη 1 το μεσημέρι, θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου όπου θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.  

Με αφορμή την επίσκεψή του στους δυο νομούς της Κρήτης, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την εξής δήλωση: «Η Κρήτη, για μια ακόμη φορά, δίνει το μήνυμα της ενότητας και της προοπτικής για όλη την Ελλάδα. Μετά τα πειράματα που έγιναν στην πλάτη όλων μας και οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών και στον περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων, μετά την άκρατη προχειρότητα και ανεπάρκεια που στοίχισε στα νοικοκυριά ένα ακόμη βαρύτατο μνημόνιο, ο ελληνικός λαός απαιτεί από αυτούς που θα λάβουν την εντολή διακυβέρνησης της χώρας υπευθυνότητα, εντιμότητα, σοβαρότητα και μέτρο.

Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί τη μετάβαση από την αστάθεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. στην ομαλότητα και τη σταθερότητα που τόσο έχει ανάγκη όχι μόνο η ελεύθερη οικονομία αλλά και η ίδια η Δημοκρατία μας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη στον τόπο που έχει το θάρρος και την ψυχραιμία να πει ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών απαιτείται πολιτική και κοινοβουλευτική συναίνεση. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να υλοποιήσουμε ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα με εθνικό πρόσημο».

Το ακριβές πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη κατά την παρουσία του στο νησί είναι το εξής:

11:15: Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και με φορείς του νομού.

13:00: Επίσκεψη στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου - Παρουσίαση ψηφοδελτίου Νέας Δημοκρατίας.  

15:30: Συνάντηση με δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη (Γούρνες).

19:15: Επίσκεψη στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλού Χωριού.

20:00: Συνάντηση με το δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόσιο Καλαντζάκη.

20:30: Προεκλογική ομιλία ΝΟΔΕ Λασιθίου (αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη").

Σχόλια