default-image

Στο Παγκρήτιο Στάδιο ο υποψήφιος του ΚΚΕ Μ. Δανδουλάκης

Κρήτη
Στο Παγκρήτιο Στάδιο ο υποψήφιος του ΚΚΕ Μ. Δανδουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη, περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Δανδουλάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε «στο δικομματικό παιχνίδι που πάει να στηθεί τοπικά στο Ηράκλειο εξαιτίας του γεγονότος», όπως είπε, «πως μία σειρά πολιτικών αρχηγών θα είναι υποψήφιοι στο Ηράκλειο και λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για να αποκρύψει ότι όλα αυτά τα κόμματα ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και δεσμεύονται να το εφαρμόσουν ώστε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τη στρατηγική του κεφαλαίου».

«Μόνο η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη», τόνισε ο κ. Δανδουλάκης, «είναι μια κατάθεση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων γιατί θα συμβάλει σε αγώνες και διεκδικήσεις για άμεσα μέτρα ανακούφισης του λαού, για την αλληλεγγύη, για την κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων, την ανάκτηση των απωλειών, την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών».

Επιπλέον, με αφορμή το γεγονός πως στο Παγκρήτιο Στάδιο εργάζονται πολλοί εργαζόμενοι με 5μηνες συμβάσεις μέσω ΟΑΕΔ σημείωσε πως «όλοι οι εργαζόμενοι στα 5μηνα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και θα έπρεπε να έχουν σταθερή και μόνιμη εργασία. Σήμερα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. συνέχισε την πολιτική ανακύκλωσης της ανεργίας μέσω των προγραμμάτων ευέλικτης απασχόλησης για τους μακροχρόνια άνεργους κρατώντας τους εγκλωβισμένους, ενώ τους έχει από τον Ιούλιο απλήρωτους. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί καθώς η κατάσταση για αυτούς και τις οικογένειές τους είναι πλέον αφόρητη», τόνισε.

Τέλος, ο Μ. Δανδουλάκης κάλεσε τους εργαζόμενους να οργανώσουν την πάλη τους, να συγκροτήσουν επιτροπές αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς για να διεκδικήσουν να καταβληθούν άμεσα οι μισθοί τους, μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News