Ειδήσεις

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους τα κλιμάκια του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου θα κορυφωθεί με την κεντρική πολιτική συγκέντρωση, με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα, γ.γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ, την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη, στις 8:30 μ.μ. στην πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο.

Εν αναμονή της καθόδου του γ.γ. τα κλιμάκια του ΚΚΕ συνεχίζουν τις περιοδείες τους. Έτσι, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ αύριο Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν:

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, στο παζάρι στο Ασήμι στις 9 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στη μονάδα Βιολογικού καθαρισμού στις Μαλάδες στις 10 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στα ΚΗΦΗ του Δήμου Μαλεβιζίου, στις 10 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, σε ερευνητικά εργαστήρια του ΤΕΙ, στη 1 μ.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Κωνσταντάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο κατάστημα "Κωτσόβολος", στις 3 μ.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στα χωριά Ζοφώροι, Βοννη και Θραψανό, στις 7 μ.μ.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία του ΚΚΕ στο Τυμπάκι, στην πλατεία, με ομιλητή τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ.

Σχόλια