default-image

Άνετα ο ΟΦΗ 4-0 τον Ποσειδώνα στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Άνετα ο ΟΦΗ 4-0 τον Ποσειδώνα στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Ποσειδώνα του οποίου και επιβλήθηκε με 4-0 στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ ήρθε στο 5ο λεπτό με το σουτ του Τζέκου να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε με κεφαλιά να σκοράρει, όμως ο Τζαμούσης μπλόκαρε, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και στο 18' και το 26'.

Το σκορ άνοιξε για τον  ΟΦΗ στο 27' όταν ο Πατηνιώτης έστρωσε στον Περογαμβράκη και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 31' παραλίγο να γίνει το 2-0, όμως στο σουτ του Περογαμβράκη ο Τζαμούσης απέκρουσε εντυπωσιακά. Δεν άργησε, ωστόσο, να έρθει το δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ με τον Περογαμβράκη να νικά αυτή τη φορά τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα μετά την υπέροχη ασίστ του Ευσταθίου και να κάνει το 2-0 στο 41'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι. Μετά από κόρνερ του Κοιλιάρα, ο Περογαμβράκης πήρε την κεφαλιά, η οποία όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Ποσειδώνα.

Δε συνέβη το ίδιο στο 56' όταν με δυνατό σουτ ο Μπολάκης έκανε το 3-0 για τον ΟΦΗ, ενώ το 4-0 ήρθε με κεφαλιά του Τζέκου στο 70'. Ο ΟΦΗ είχε και τρίτο δοκάρι στο 701 με τον Πατηνιώτη.

Ποσειδώνας: Τζαμούσης, Φουλεδάκης(57' Βούρλος), Καλαιτζάκης, Κυριακάκης, Μπελιδάκης, Νικολάε, Τσέρος, Τσαγκουρνής, Πιντίλι(76? Φραγκιαδάκης), Γλάβας, Μαυρογιαννάκης

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Φαμπίνιο(77? Κοντογιάννης), Ραπτάκης(55' Παπατζίκος), Γκούμας, Περογαμβράκης(63' Κομνηνός), Πατινιώτης, Τζέκο, Κοιλιάρας, Ευσταθίου, Πιθαρούλης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News