default-image

Λας Βέγκας: Φωτιά σε αεροπλάνο κατά την απογείωση

Κόσμος
Λας Βέγκας: Φωτιά σε αεροπλάνο κατά την απογείωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά ξέσπασε σε αεροσκάφος των Βρετανικών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας. Άμεση ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter το διεθνές αεροδρόμιο McCarran.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 159 επιβάτες και 13 μέλη πληρώματος. Εκτελούσε την πτήση 2276 με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου και ήταν ζωσμένο στις φλόγες μετά από την ματαίωση της απογείωσης. Οι επιβαίνοντες βγήκαν από τις φουσκωτές τσουλήθρες διαφυγής, σύμφωνα με το Σκάϊ.gr.

Σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, η φωτιά σβήστηκε εγκαίρως, και εξέδωσαν φωτογραφία που δείχνει την καμένη άτρακτο του σκάφους. Οι άλλοι τρεις διάδρομοι του αεροδρομίου λειτουργούσαν κανονικά.

Η φωτιά ξέσπασε στον αριστερό κινητήρα κατά την απογείωση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της οµοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA). Αντιπρόσωπος της British Airways, είπε ότι η ασφάλεια είναι προτεραιότητα της εταιρείας και ότι η εταιρεία φροντίζει τους πελάτες της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News