default-image

Σκουρτόπουλος: «Πειθαρχημένη και δουλεμένη η Σλοβενία»

Μπάσκετ
Σκουρτόπουλος: «Πειθαρχημένη και δουλεμένη η Σλοβενία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας ξεπέρασε το εμπόδιο της Γεωργίας και πλέον στρέφει το βλέμμα της στη Σλοβενία την οποία αντιμετωπίζει αύριο στις 4μ.μ. στην «Αρένα Ζάγκρεμπ».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την αυριανή αντίπαλο της Εθνικής μας επισημαίνοντας ότι έχει καλό σύνολο.

«Έχουμε μια ομάδα πολύ πειθαρχημένη απέναντί μας, πολύ καλά δουλεμένη και μπορούμε να πούμε ότι παίζουν σχεδόν στο άριστα με βάση τις δυνατότητες που έχουν. Βασίζονται κυρίως στο περιφερειακό παιχνίδι. Είναι πολύ γρήγοροι στο τρανζίσιον, ψάχνουν να βρουν τα ανοιχτά μακρινά σουτ. Παιχνίδι post up έχουν μόνο με τον Όμιτς, ο οποίος έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και αποτελεί τον μοναδικό παίκτη που μπορούν να ακουμπήσουν την μπάλα μέσα», ανέφερε ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη και προπονητής του Ρέθυμνο Cretan Kings.

«Σε ό,τι αφορά το δικό μας παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε γρήγορο αμυντικό τρανζίσιον, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στην επαναφορά της μπάλας από μέσα προς τα έξω για το περιφερειακό σουτ, ένα στοιχείο που τους κάνει πολύ επικίνδυνους. Και υπάρχει και ο Ντράγκιτς. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης γι' αυτούς, έχει πολλές προσαρμοσμένες πάνω του κινήσεις και στο πικ εν ρολ και στο ένας εναντίον ενός και αν οι μπάλες πάνε σ' αυτόν, θα πρέπει να έχει μια ειδική αντιμετώπιση με σωστή αμυντική λειτουργία και καλές επιλογές μέσα στο καλάθι, ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να καταφέρει να κάνει μία ακόμη επιτυχία στη διοργάνωση», πρόσθεσε.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News