Ειδήσεις

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΣΚ ο Αρναουτάκης

Με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών (ΠΣΚ) Μανόλη Βεληβασάκη συναντήθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, όπου και παρουσία και της εκπροσώπου του ΠΣΚ στην Ελλάδα Μαρίας Χναράκη, ο κ. Βεληβασάκης παρουσίασε τον απολογισμό της γενικής συνέλευσης του ΠΣΚ που πραγματοποιήθηκε φέτος σε Χανιά και Ρέθυμνο στις 7 και 8 Αυγούστου.

Παράλληλα ο κ. Βεληβασάκης ανέφερε στον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ότι το συνέδριο του ΠΣΚ το 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο θα είναι αφιερωμένο στους αγώνες των Κρητικών για την ελευθερία.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, που συμμετείχε στις εργασίες του ΠΣΚ, επανέλαβε στον κ. Βεληβασάκη ότι η Περιφέρεια Κρήτης ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών γιατί αποτελεί το καλύτερο πρεσβευτή της Κρήτης σε όλο τον κόσμο.

Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε παράλληλα ότι, η προσφορά των Κρητών αποδήμων όπου γης είναι συνεχής για την ανάπτυξη, την τουριστική προβολή της Κρήτης, του πολιτισμού της, για την προώθηση των Κρητικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Σχόλια