default-image

Ηράκλειο: Αντί για Γερμανία, βρέθηκαν με χειροπέδες

Κρήτη
Ηράκλειο: Αντί για Γερμανία, βρέθηκαν με χειροπέδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ονειρεύονταν» να φύγουν για Γερμανία, αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες. Ο λόγος για τρεις Σύριους, δύο άντρες, 30 και 32χρονών και μια γυναίκα 29 ετών, που συνελήφθησαν χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πιο αναλυτικά, ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς συνελήφθησαν ο 32χρονος και η 29χρονη, οι οποίοι συνόδευαν το ανήλικο τέκνο τους, διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Αλγερίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Αμβούργο Γερμανίας.

Επιπλέον, αργότερα σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, συνελήφθη ο 30χρονος, διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Ανόβερο Γερμανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News