default-image

Τσάνας: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Ποδόσφαιρο
Τσάνας: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής μας στο παιχνίδι με τη Ρουμανία εμφανίστηκε ο Κώστας Τσάνας.

Αρχικά, ανέφερε: "Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ήθελε οπωσδήποτε να νικήσει. Εμείς προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα και δεν θέλαμε να μην πάρουμε κάτι από το αποψινό παιχνίδι.

Ήταν όπως το περιμέναμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντιμετώπιση του αγώνα. Ελπίδα να φέρουν πάλι την ομάδα εκεί που πρέπει".

Για τη Ρουμανία και αν αξίζει να περάσει, είπε: "Αξίζει να περάσει, διότι έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Στα περισσότερα ματς τα έχει πάει καλά, έχει διάρκεια και επίσης μην ξεχνάμε ότι έχει και έναν πολύ καλό προπονητή που θα την βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της".

Για το αν μπορεί να... υποσχεθεί ότι θα νικήσουμε Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία: "Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να υποσχεθούμε στους εαυτούς μου ότι θα είναι η αρχή για μια νέα προσπάθεια".

Για το αν του άρεσε κάποιος παίκτης της Ρουμανίας ή δεν τον εξέπληξε κάτι στο ματς: "Δε μας έκανε κάποια έκπληξη η Ρουμανία, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να κάνω συγκεκριμένη αναφορά σε παίκτη".

Τέλος, είπε καλή επιτυχία στη Ρουμανία στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News