Ειδήσεις

Ιεράπετρα: Έδρασαν αποτελεσματικά και έπιασαν τον "ποντικό"

"Φόβος και τρόμος" για ξενοδοχειακή μονάδα στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας είχε γίνει ένας θρασύτατος διαρρήκτης ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος έμπαινε στα δωμάτια των πελατών του ξενοδοχείου και έπαιρνε ό,τι του γυάλιζε στο μάτι. Η δράση του διακόπηκε μετά την επέμβαση των ανδρών της Ασφάλειας Ιεράπετρας που μαζί με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη.

Για τη σύλληψή του η διεύθυνση του ξενοδοχείου "Κakkos Bay" στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας απευθύνει ευχαριστήρια επιστολή στο διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας κ. Νεκτάριο Φρονιμάκη, το προσωπικό του Τ.Α. Ιεράπετρας καθώς και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., «για την άμεση και αποτελεσματική επέμβασή τους», που, όπως αναφέρει, «κατέληξε στη σύλληψη ενός θρασύτατου διαρρήκτη ρουμανικής υπηκοότητας, ο οποίος έμπαινε χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία στα δωμάτια των ανυποψίαστων πελατών και έπαιρνε προσωπικά είδη αξίας».

Όπως σημειώνεται, ο εν λόγω κακοποιός συνελήφθη πριν μερικές μέρες από τους αστυνομικούς, αφού εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του ξενοδοχείου "Κakkos Bay".

Σχόλια