default-image

Ιορντανέσκου: «Ο πιο σημαντικός αντίπαλος η Ελλάδα»

Ποδόσφαιρο
Ιορντανέσκου: «Ο πιο σημαντικός αντίπαλος η Ελλάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα προκριματικά του Euro 2016, όμως σύμφωνα με τον Άνχελ Ιορντανέσκου είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τη Ρουμανία.

Ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Πιτσούρκα στην τεχνική ηγεσία της Ρουμανίας από τις 26 Οκτωβρίου 2014, ανέφερε για τον αποψινό (21:45) αγώνα στο Βουκουρέστι, ο οποίος για την ομάδα του είναι ήσσονος σημασίας.

"Αντιμετωπίζουμε τον πιο σημαντικό αντίπαλό μας στον όμιλο, παρά τα όσα λέγονται και τη θέση του στη βαθμολογία. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων ποδοσφαιριστών αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα ήταν παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμείς δεν ήμασταν εκεί και οι άλλες ομάδες του ομίλου δεν έχουν πάει ποτέ. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη και δώρα στον αντίπαλο. Σημασία έχει ότι η εθνική μας ομάδα παρά τις απουσίες που έχει σε κάθε παιχνίδι, κάνει ένα ταξίδι που μας έχει φέρει πιο κοντά στη πρόκριση.

Είναι καλό που έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ, αλλά για μένα οι αριθμοί δεν παίζουν μπάλα, οι αριθμοί κερδίζονται", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής των αποψινών μας αντιπάλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News