default-image

Ικανοποιημένος ο Δέλλας, αλλά εφιστά προσοχή

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένος ο Δέλλας, αλλά εφιστά προσοχή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές του ο Τραϊανός Δέλλας για την προσπάθεια που έκαναν στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην πρωινή προπόνηση και τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας στο Αγρίνιο, αλλά και για την επιστροφή των Μάνταλου και Κορδέρο, που προέρχονταν από τραυματισμούς. Παράλληλα, τους συνέστησε να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα, αφού όπως τόνισε: «μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».

«Δείξαμε μια καλή εικόνα στο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι όμως και τίποτα παραπάνω. Αλλά ήταν σημαντικό που δουλέψαμε σωστά στο γήπεδο και βγάλαμε κάποια καλά πράγματα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό και μας ικανοποιεί όλους και το γεγονός πως γύρισαν τα παιδιά που είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News