default-image

Εκδήλωση για ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων της ΔΕΗ

Χανιά
Εκδήλωση για ευνοϊκές ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση πραγματοποιείται τη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:00 στην αίθουσα Περιφερειακού συμβουλίου στο Ηράκλειο και τη Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας στα Χανιά για τη νέα τιμολογιακή πολιτικής της ΔΕΗ ΑΕ ευνοϊκότερες ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών από την Περιφέρεια Κρήτης.

Όπως αναφέρεται, ενημερωτική εκδήλωση- συζήτηση με θέμα: «Νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ ΑΕ ευνοϊκότερες ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών» με προσκεκλημένους Δημάρχους, προέδρους όλων των Επιμελητηρίων της Κρήτης καθώς και παραγωγικούς, εμπορικούς, αγροτικούς και τουριστικούς φορείς του Νησιού οργανώνουν η Περιφέρεια  Κρήτης και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. στο Ηράκλειο και στα Χανιά.

Η εκδήλωση στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου και στα Χανιά την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας. Ομιλητής των εκδηλώσεων θα είναι ο Γενικός διευθυντής της ΔΕΗ ΑΕ Λάζαρος Καραλάζος με παρόντες την διευθύντρια πωλήσεων της επιχείρησης Παλάσα Αμανατίδου, την διευθύντρια Κλάδου Νήσων  Ευθυμία Τσόγκα και τον διευθυντή του τοπικού καταστήματος Αντώνη Αποστολάκη. Προσκλήσεις στους αρμόδιους φορείς έχουν σταλεί από την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Βιργινία Μανασάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News