Ειδήσεις

Θεοδωράκης: "Να κάνουμε... κρητικό ντημπέιτ!"

Το γάντι στους πολιτικούς του αντιπάλους έριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για ένα ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών που είναι υποψήφιοι στην Κρήτη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κληθείς να απαντήσει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV" γιατί η περιφερειακή τηλεόραση έχει αποκλειστεί από τα ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών επεσήμανε «αφού θέλουμε να είμαστε αρχηγοί από την Κρήτη  να γίνει ένα ντιμπέιτ στο νησί» κάνοντας έτσι ανοικτή δημόσια πρόσκληση στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε μάλιστα με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο το γεγονός ότι άλλοι 3 πολιτικοί  αρχηγοί εκτός από τον ίδιο (Τσίπρας , Μειμαράκης , Καμμένος) κατεβαίνουν υποψήφιοι στο νησί σημειώνοντας ότι θα πρέπει να σταματήσουν να λένε ψέματα στους κρητικούς. «Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται στην Κρήτη και δεν ζητάει συγνώμη από τους κρητικούς για ψέματα που τους έχει πει;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις προτάσεις και τις θέσεις του Ποταμιού για την επομένη των εκλογών και την ανάγκη ύπαρξης κυβέρνησης συνεργασίας

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στην "ΚΡΗΤΗ TV":

Σχόλια