default-image

Στο επίκεντρο ο νέος προπονητής της Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Στο επίκεντρο ο νέος προπονητής της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το προεδρείο της ΕΠΟ έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής, που θέλει να έχει κλείσει μέχρι τον Οκτώβριο. Οι δυσκολίες και το... μπάτζετ για το ετήσιο συμβόλαιό του.

Από ονόματα για τον πάγκο της Εθνικής άλλο τίποτα... Από Σαμπέγια, Στεφάνοβιτς μέχρι Λόρι Σάντσεζ. Από προπονητές που αυτοπροτείνοται ή προτείνονται από ατζέντηδες μέχρι στόχους που είχε θέσει η ΕΠΟ. Για παράδειγμα τον Αργεντίνο Σαμπέγια. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα τον ήθελε πολύ όμως δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του. Βλέπετε το μπάτζετ για ετήσιο συμβόλαιο από την ΕΠΟ δεν υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας έχουν κάνει πολλές συζητήσεις και ραντεβού και στην Αθήνα και στο εξωτερικό για τον επόμενο τεχνικό. Ο στόχος είναι να έχει βρεθεί μέχρι τον Οκτώβριο για να αναλάβει άμεσα την ομάδα, πλαισιωμένος από τον Κώστα Τσάνα ως βοηθό και το όποιο δικό του επιτελείο φέρει. Οι δύο μεγάλες δυσκολίες για την ΕΠΟ αυτήν την στιγμή είναι το οικονομικό και το κίνητρο.

Έχοντας ρίξει το βάρος σε Ιταλία και Γερμανία για προπονητή θα πρέπει όχι μόνο να πείσουν τον όποιον εκλεκτό να δεχθεί την οικονομική προσφορά αλλά και να κλείσει σε μία Εθνική που πρέπει να κάνει restart και παράληλα είναι σε μία πολύ δύσκολη θέση, μην έχοντας πετύχει ούτε μία νίκη στην προκριματική φάση του Euro 2016. Οι διεργασίες και η προετοιμασία έχουν γίνει πάντως, οπότε είναι θέμα χρόνου για τις τελικές εξελίξεις...

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News