default-image

Τσίπρας - Μεϊμαράκης υποψήφιοι στο Ηράκλειο

Κρήτη
Τσίπρας - Μεϊμαράκης υποψήφιοι στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και οι δύο πολιτικοί "μονομάχοι" της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου, οι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θεωρούν την Κρήτη και ειδικότερα το Ηράκλειο ως "κλειδί" στην εκλογική επιτυχία!

Για τον λόγο αυτό προφανώς και οι δύο επέλεξαν να δώσουν και στο Ηράκλειο την μονομαχία τους! Μετά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που είχε ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες ότι η μία από τις δύο εκλογικές περιφέρειες στις οποίες θα κατέλθει, θα είναι αυτή του Ηρακλείου, σήμερα η κατάθεση των ψηφοδελτίων στο πρωτοδικείο είχε μια μεγάλη έκπληξη: επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας!

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς την ώρα που έφθανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για Αθήνα και είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία. Μπορεί και σε αυτόν τον διάλογο (που έγινε μακριά από τις κάμερες αλλά και τους συνεργάτες τους) να... συμφώνησαν να δώσουν και έναν προσωπικό τόνο στη μονομαχία τους, κατερχόμενοι και οι δύο στο Ηράκλειο.

Σε έναν νομό που έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά ποσοστά του, αλλά αποτελεί και τον τόπο καταγωγής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας!

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κατέλθει και στο Ηράκλειο, για να "δυναμώσει" το ψηφοδέλτιο Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα την παρουσία του κόμματος του, καθώς οι εκτιμήσεις ήθελαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να έχει ιδιαίτερη απήχηση στην τοπική κοινωνία, λόγω εντοπιότητας.

Οπότε η κάλπη του Ηρακλείου αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα δώσει τον τόνο για την πανελλαδική επιτυχία ή αποτυχία και των δύο αρχηγών και των κομμάτων τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News