default-image

Πιέζουν τον Γιάννη Κουράκη να συμμετάσχει στις εκλογές

Κρήτη
Πιέζουν τον Γιάννη Κουράκη να συμμετάσχει στις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και με ιστορία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, ο πρώην δήμαρχος (για τρεις διαδοχικές θητείες) και πρώην βουλευτής και υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Κουράκης, "πιέζεται" τις τελευταίες ώρες  για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κουράκης παραμένει ενεργός στην πολιτική σκηνή και έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία και τον λαό της Κρήτης, ωστόσο - σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες - πιστεύει ότι σε αυτήν την φάση θα μπορέσει να συμβάλλει περισσότερο στην προσπάθεια για "αναγέννηση" του ΠΑΣΟΚ ως "απλός στρατιώτης".

Άλλωστε, όπως γίνεται γνωστό από το περιβάλλον του πρώην δημάρχου,  έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Κινήματος, με όλες του τις δυνάμεις. Ομως δεν φαίνεται να πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή είναι σκόπιμο να συμμετέχει ως υποψήφιος βουλευτής και με λίστα στην οποία μάλιστα συμμετέχουν και στελέχη που τον πολέμησαν λυσσαλέα κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Το περιβάλλον του πρώην δημάρχου λέει ότι εάν υπήρχε σταυρός ο Γ. Κουράκης θα ήταν πρόθυμος να συμμετέχει. Άλλωστε είναι  τελευταία στιγμή ο ίδιος δεν έχει  ενημερώσει  ακόμη και το στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

Σε κάθε περίπτωση η τελική λίστα των υποψηφίων βουλευτών Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να γίνει γνωστή από τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη σήμερα, με τον πρώην υπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου επικεφαλής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News