default-image

Καμμένος: Εκτός ψηφοδελτίων ο Π. Χαϊκάλης

Ελλάδα
Καμμένος: Εκτός ψηφοδελτίων ο Π. Χαϊκάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παύλος Χαϊκάλης δε θα είναι στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι συναντήθηκε χθες με τον κ. Χαϊκάλη και έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αποκλείσει τον κ. Χαϊκάλη αδικώντας τον ή να συμπαρασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «στήσιμο στην υπόθεση Χαϊκάλη», προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι και ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση του με την κυπριακή εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και τούτο ασχέτως του γεγονότος ότι η σχέση αυτή είναι ανενεργή από το 2011.

Επίσης ο κ. Καμμένος έθεσε το ερώτημα γιατί η Επιτροπή του "Πόθεν Έσχες" της Βουλής παρέπεμψε την εξέταση της υπόθεσης αυτής μετά τις εκλογές.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha τόνισε, ωστόσο, ότι ο κ. Χαϊκάλης παραμένει στο κόμμα, προσθέτοντας ότι όταν ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση η αποκατάστασή του θα είναι πλήρης, της κυβερνητικής θέσης μη αποκλειομένης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News