default-image

Κως:Επιθέσεις σε Αβραμόπουλο - Τίμερμαν έξω από το δημαρχείο

Ελλάδα
Κως:Επιθέσεις σε Αβραμόπουλο - Τίμερμαν έξω από το δημαρχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί της Κω έφτασαν λίγο πριν τις 10 το πρωί ο επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώτος Αντιπρόεδρός της Φρανς Τίμερμαν, για να συζητηθούν λύσεις για το μείζον πρόβλημα των προσφυγικών ροών που δέχεται η Κως τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο κατά την άφιξή τους έξω από το δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι του νησιού, που μόλις τους είδαν άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν. Το ίδιο έκαναν και οι περαστικοί από το σημείο, οι οποίοι σταμάτησαν με τα αυτοκίνητά τους για το λόγο αυτόν.

«Προδότες να φύγετε από εδώ. Δοσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα, φώναζε το πλήθος την ώρα που ο κ.Αβραμόπουλος έμπαινε στο δημαρχείο, ενώ επιτάχυνε το βήμα του και σάστισε όταν ένας από τους συγκεντρωμένους του είπε: «Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες».

Σε φρούριο έχει μετατραπεί πλέον το Δημαρχείο της Κω καθώς λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχε δεχτεί ανάλογη επίθεση ο Πάνος Καμμένος, που επισκέφτηκε την Κω ως Υπουργός Άμυνας.

Στη σύσκεψη που εξελίσσεται στο δημαρχείο συμμετέχουν ο Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Δημόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννης Μουζαλάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών και Ναυτιλίας Χρήστος Ζώης και ο δήμαρχος Κω με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News