default-image

Συναυλία για τα "10 χρόνια θετικής ενέργειας" στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Συναυλία για τα "10 χρόνια θετικής ενέργειας" στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταγωνιστής σε μια αξέχαστη βραδιά στο Ηράκλειο, με μια συναυλία που ξεσήκωσε το κοινό και γέμισε το ενετικό λιμάνι με θετική ενέργεια, ήταν η Amita Motion - ο αγαπημένος χυμός των νέων. Περισσότεροι από 7.000 νέοι απόλαυσαν τη μοναδική συναυλία, κατακλύζοντας από νωρίς το ενετικό λιμάνι για να ζήσουν στον παλμό της πιο συναρπαστικής μουσικής εμπειρίας του καλοκαιριού. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και ανατρεπτικές παρουσίες χάρισαν μοναδικές θετικές στιγμές σε μία αξέχαστη συναυλία!

Το live ξεκίνησε με τον Dj Pitsi on stage, ο οποίος ανέβασε τη διάθεση του κοινού με τις dance μουσικές επιλογές του. Τη σκυτάλη πήρε ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος εντυπωσίασε με το ανατρεπτικό performance του, και στη συνέχεια ο Στέλιος Λεγάκης ξεσήκωσε το κοινό με την παρουσία του. Ακολούθησε η Courtney Parker με μία μοναδική εμφάνιση on stage, ενώ οι Boys + Noise εκτίναξαν τη διάθεση στα ύψη, παρουσιάζοντας τις δικές τους διασκευές.

O Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα απογείωσαν το πιο θετικό καλοκαιρινό party με τους χορευτικούς τους ρυθμούς, ο Stan συνεπήρε το κοινό με τη μουσική του, ενώ οι Playmen κέρδισαν τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο τους MC στο πιο θετικό κοινό. Η Ελένη Φουρέιρα σε special guest εμφάνιση κορύφωσε τη θετική συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας με την εκρηκτική της παρουσία, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικά ντουέτα της με τους Boys + Noise και την Courtney Parker.

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε το ενθουσιώδες κοινό και έδωσε το δικό του στίγμα στη συναυλία.  

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα της Amita Motion!

Αγαπάμε το περιβάλλον

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας, η Amita Motion φροντίζει και φέτος ώστε όλες οι συναυλίες της να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Επίσης, η Amita Motion, για όγδοη συνεχή χρονιά θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News