default-image

«Μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα»

Ποδόσφαιρο
«Μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει η Εθνική μας από το αυριανό (04/09, 21:45) παιχνίδι με αντίπαλο τη Φιλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Euro2016.

Ο Κώστας Τσάνας και ο Αλέξανδρος Τσιόλης μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου δήλωσαν αισιόδοξοι ότι μπορεί να αντιστραφεί άμεσα το κλίμα στην Εθνική (μέσω των καλών αποτελεσμάτων).

Αναλυτικά ο Κώστας Τσάνας μίλησε για:

-την Φιλανδία: «Είναι μία ομάδα με καλή χημεία, καλά μονταρισμένη και με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές της. Έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

-το τι έφταιξε για την κακή πορεία της Εθνικής στα προκριματικά: «Δεν είμαι αρμόδιος και δεν μπορώ να πω για το τι έγινε με τους προηγούμενους προπονητές. Εγώ κοιτάω το τι συμβαίνει τώρα. Το τώρα και το τι γίνεται, να αλλάξουμε την κατάσταση. Αυτό πρέπει να γίνει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσήλωση και την συγκέντρωση των παικτών».

-τον κόσμο: «Ξέρουμε πως είναι μία δύσκολη κατάσταση. Θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα, να είναι μαζί μας...».

-τον στόχο της ομάδας και το ματς με την Φινλανδία: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για την πρώτη νίκη, που θα είναι και η απαρχή για μία πιο καλή πορεία στην συνέχεια».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε για:

-την συνέχεια: «Από την φύση μου είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Δεν είμαστε μαθημένοι και συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις στην Εθνική. Σε αυτό που ζούμε τώρα. Όμως όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους».

-το μήνυμά του για τη συνέχεια: «Πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αύριο την Φινλανδία για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στον σωστό δρόμο».

-το κατά πόσο οφείλεται η πορεία της εθνικής σε μη αγωνιστικούς παράγοντες: «Δεν είναι εξωαγωνιστικοί λόγοι για την εικόνα μας. Το κλίμα είναι πάντα καλό. Ήταν πάντα καλό και στα αποδυτήρια στην ομάδα γενικά και επειδή είμαι αισιόδοξος μπορεί να γυρίσει θετικά όλο αυτό. Αρκεί να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα που πρέπει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News