default-image

Κάλπες και άσματα

Περίεργα
Κάλπες και άσματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, δεν μπορεί θα έχετε πολλές φωτογραφίες θερμών εναγκαλισμών και ασπασμών του Τσίπρα με τη Ζωή. Ιδίως μία φωτογραφία από την εκδήλωση στο μνημειακό χώρο των πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ είναι ίσως από τις πιο ζεστές ανάμεσά τους σε αυτούς τους 7 μήνες που πέρασαν.

«Η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί» λέει το λαϊκόν άσμα (Αλίκη και Δημήτρης), το οποίο κάποτε θα ταίριαζε γάντι στη συγκεκριμένη ιδίως φωτογραφία.

«Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι», λέει το άλλο άσμα, το πιο λυπητερό, που µάλλον ταιριάζει πολύ περισσότερο σήμερα στους δύο συγκεκριμένους πολιτικούς πρωταγωνιστές. Από τις αγκαλιές στη σύγκρουση, στη διάσπαση, στους χωριστούς δρόμους. Η αγάπη αποδείχθηκε εύθραυστη και φαίνεται ότι δεν άργησε αλλά κράτησε ένα επτάμηνο (παρότι λένε ότι τα εφταμηνίτικα παιδιά έχουν περισσότερη θέληση για ζωή).

Το τρίτο μνημόνιο έγινε ως φαίνεται το δίκοπο μαχαίρι του τραγουδιού. Για να φτάσουμε πλέον στο «Περασμένες µου αγάπες, όνειρα που σβήσατε» - μαζί µε την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς. Άντε να δούμε τώρα ποιο άσμα θα ταιριάζει μετά τις εκλογές...

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News