Ειδήσεις

"Εύσημα" σε τουρίστες από το δήμαρχο Αγ.Νικολάου

Σε βράβευση ενός ζευγαριού προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, οι οποίοι τα τελευταία 26 χρόνια επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βλέπουμε ανθρώπους οι οποίοι επιλέγουν κάθε χρόνο τον τόπο μας για τις διακοπές τους ! Μάλιστα  ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια της  τελετής βράβευσης τους, θυμούνται τον παλιό Άγιο Νικόλαο, την εποχή μάλιστα που φτιαχνόταν το ξενοδοχείο Candia Park, ενώ σε σχετική ερώτηση που τους απευθύνω, δηλώνουν ότι ο συνδυασμός του ωραίου τοπίου με τους ωραίους ανθρώπους, τους ωθεί ώστε να επιλέγουν σταθερά τον τόπο μας για τις διακοπές τους».

O δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός σήμερα προχώρησε στην βράβευση του ζευγαριού Pauline & Barry Smith, οι οποίοι τα τελευταία είκοσι έξι χρόνια επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο και διαμένουν στο ξενοδοχείο «Mirabella Apartments».

Σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, ιδιαίτερα  την τελευταία περίοδο που υπάρχει αυτή η μορφή πίεσης από τους tour operators, οι άνθρωποι που επισκέπτονται την περιοχή μας, μεταφέρουν στον κύκλο τους, ότι  η πόλη είναι ασφαλής, ενώ οι ξένοι επισκέπτες , μπορούν να κινηθούν άνετα με τα χρήματα που διαθέτουν.

«Θεωρώ, ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό».

Στην συνάντηση παρευρέθηκε  ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΜΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης

Σχόλια