Ειδήσεις

Πατινιώτης: «Να πανηγυρίσω άνοδο με τον ΟΦΗ»

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι από σήμερα και ο Θανάσης Πατινιώτης. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ προπονούνταν τις τελευταίες ημέρες με την κρητική ομάδα, έπαιξε στο φιλικό με τον ΑΟΤ και αφού ξεκαθάρισε κάποια πράγματα με την προηγούμενη ομάδα του (Παναχαϊκή), υπέγραψε.

Ο Πατινιώτης που δείχνει ότι έχει τα στοιχεία να βοηθήσει τον ΟΦΗ, με ταχύτητα και καλή τεχνική κατάρτιση σε όλη την αριστερή πλευρά, ανέφερε για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ ότι  «είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα πρέπει να ανέβει, δε χωρά αμφιβολία σε αυτό. Πρέπει ο καθ’ ένας μας να βάλει το λιθαράκι του σε αυτήν την προσπάθεια. Μόλις δέχθηκα την πρόταση του ΟΦΗ δεν το συζήτησα καν. Είπα το ναι και κατέβηκα στην Κρήτη χωρίς δεύτερη σκέψη».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι  «μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το πώς με αγκάλιασε η ομάδα τις μέρες που είμαι εδώ. Δουλεύουμε σε συνθήκες Α’ Εθνικής σε ένα εκπληκτικό αθλητικό κέντρο και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι σήμερα».

Για τους στόχους του με τον ΟΦΗ ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ τόνισε πως «έχω πανηγυρίσει δυο ανόδους από την Γ’ στη Β’ Εθνική με την Κασσιόπη/Κέρκυρα και με τη Λάρισα. Το ίδιο θέλω να κάνω και με τον ΟΦΗ».

Ποιος είναι ο Θανάσης Πατινιώτης

Ο Θανάσης Πατινιώτης γεννήθηκε στις 1/10/1993 στην Κέρκυρα. Εχει αγωνιστεί σε Κασσιόπη/Κέρκυρα (Γ’ Εθνική), Λάρισα (Γ’ Εθνική) και Παναχαική (Football league).

Σχόλια