default-image

Τσάνας: «Βάλτε πάνω από όλα την ομάδα»

Ποδόσφαιρο
Τσάνας: «Βάλτε πάνω από όλα την ομάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να βάλουν την ομάδα πάνω από το «εγώ» τους ζήτησε ο Κώστας Τσάνας από τους διεθνείς στη χθεσινή ομιλία του μετά την προπόνηση.

Προ των ευθυνών τους θέλησε να θέσει ο Κώστας Τσάνας τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας εν όψει των αγώνων με τη Φιλανδία και τη Ρουμία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας τόνισε ότι η ομάδα μπαίνει πάνω από όλα και οι διεθνείς θα πρέπει να σκέφτονται πρώτα το «εμείς» και μετά το «εγώ» τους.

«Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ' όλα. Αφήστε στην άκρη το εγώ και κοιτάξτε το εμείς. μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσάνας. Στη συνέχεια, ο νεαρός τεχνικός επέστησε την προσοχή των διεθνών σχετικά με τη συμπεριφορά τους όταν βρίσκονται στη «γαλανόλευκη».

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, στη χθεσινή προπόνηση ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί σήμερα. Άλλωστε, στο χθεσινό πρόγραμμα δεν έλαβαν μέρος οι Σωτήρης Νίνης και Βασίλης Τοροσίδης οι οποίοι είναι ούτως ή άλλως τραυματίες, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ ενσωματώθηκε και προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Ταξιάρχης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News