Ειδήσεις

Νέος χώρος στάθμευσης στη Χερσόνησο

Έπειτα από ενέργειες του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου και με δική του δαπάνη, δημιουργήθηκε νέος - δωρεάν - χώρος στάθμευσης, με δυνατότητα "φιλοξενίας" 50 οχημάτων, στις καθέτους του κεντρικού δρόμου της Χερσονήσου, με την ελπίδα να αποσυμφορηθεί ο συγκεκριμένος δρόμος που θεωρείται αρκετά επικίνδυνος για πεζούς και οδηγούς.

Εκτός από την παραπάνω πληροφόρηση, ο Εμπορικός Σύλλογος γνωστοποιεί επίσης τη λειτουργία δημόσιων τουαλετών στο Λιμένα Χερσονήσου, ενώ υπενθυμίζει στα μέλη του την επόμενη συνέλευσή του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά, όπως ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου τα μέλη του, τους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής, «ύστερα από ενέργειες και δαπάνη του Συλλόγου, παρά την κωλυσιεργία εξαιτίας της γραφειοκρατίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο Σύλλογος κατάφερε έπειτα από δεκαετίες να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης στις καθέτους του κεντρικού δρόμου της Ελ. Βενιζέλου.

Ο χώρος στάθμευσης βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο "Venus Melena". Η είσοδος γίνεται από την προέκταση της οδού Σολωμού, απέναντι από το παλιό "Cheers", δίπλα στο ξενοδοχείο "Lefteris" και η έξοδος από την οδό Γ. Βιδάκη, δίπλα από το κατάστημα του κ. Μαραγκάκη.

Ο χώρος έχει δυνατότητα "φιλοξενίας" 50 περίπου οχημάτων, είναι δωρεάν και θα λειτουργεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει έστω και λίγο στην αποσυμφόρηση του δρόμου-καρμανιόλα της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Επίσης, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι ύστερα από ενέργειες και δαπάνες του Συλλόγου λειτουργούν, επίσης ύστερα από αρκετά χρόνια, δημόσιες τουαλέτες στο Λιμένα Χερσονήσου. Αυτές βρίσκονται στην πλατεία της εκκλησίας της Ευαγγελίστριας, στο κέντρο της Χερσονήσου καθώς και στο θεατράκι της Παρασκευής δίπλα στο λιμάνι.

Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας ότι την ερχόμενη Κυριακή 6 Σεπτέμβρη και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Παρόντες θα είναι ο δήμαρχος Χερσονήσου, ο διοικητής του Α.Τ. Χερσονήσου και άλλοι φορείς.

Η παρουσία των μελών μας κρίνεται απαραίτητη ώστε να ενημερωθούν για τις δράσεις του Συλλόγου καθώς και να καταθέσουν τα ερωτήματα και τις προτάσεις τους, τόσο προς το Σύλλογο, όσο και προς τους αρμόδιους φορείς».

Σχόλια