default-image

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου για τις αναρρωτικές αναπληρωτών-ωρομισθίων

Κρήτη
Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου για τις αναρρωτικές αναπληρωτών-ωρομισθίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επέκταση του δικαιώματος αδείας των αναπληρωτών και ωρομισθίων ώστε να εξισωθεί με εκείνο των μόνιμων εκπαιδευτικών, καθώς και την κατοχύρωση του δικαιώματός τους να τοποθετούνται σε διοικητικές θέσεις μετά τη λήξη της αναρρωτικής μέχρι να γίνουν ικανοί να αναλάβουν τα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα, ζητά η ΕΛΜΕ με απόφαση που έλαβε την Τετάρτη 2/9/2015 έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ:

«Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, μετά από συνεδρίασή του σήμερα Τετάρτη 2/9/2015, σχετικά με το ζήτημα της συναδέλφου μας αναπληρώτριας καθηγήτριας Αφροδίτης Αλεξανδροπούλου, που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

α) Ζητάμε την επέκταση του δικαιώματος αδείας των αναπληρωτών και ωρομισθίων συναδέλφων μας, έτσι ώστε να εξισωθεί με εκείνο των μόνιμων εκπαιδευτικών.

β) Ζητάμε την κατοχύρωση του δικαιώματος των αναπληρωτών και ωρομισθίων συναδέλφων να τοποθετούνται σε διοικητικές θέσεις μετά τη λήξη της αναρρωτικής άδειάς τους, μέχρι να γίνουν ικανοί να αναλάβουν τα εκπαιδευτικά τους καθήκοντα.

Με βάση τα παραπάνω, αιτούμαστε να ισχύσουν άμεσα οι προαναφερόμενες ρυθμίσεις για τη συναδέλφισσα Αφροδίτη Αλεξανδροπούλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News