default-image

Ευ. Μεϊμαράκης: "Θα είμαι υποψήφιος στο Ηράκλειο"

Κρήτη
Ευ. Μεϊμαράκης: "Θα είμαι υποψήφιος στο Ηράκλειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Ηράκλειο και η Κρήτη θα έχει για πρώτη φορά μετά από 1993 Κρητικό πρωθυπουργό», διαβεβαίωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε στελέχη και φίλους της Ν.Δ. που κατέκλυσαν το κινηματοθέατρο "Αστόρια" κατά την κεντρική ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου.

Μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες του νησιού να αποδείξουν, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, πως όλοι οι Κρητικοί ενωμένοι μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την αριστερή μελαγχολία, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση από το Ηράκλειο προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα καλώντας τους Ηρακλειώτες να θυμηθούν «τα χοντρά ψέματα» που τους είπε το Δεκέμβριο του 2014, όταν διαβεβαίωνε ότι οι αγορές θα  χορεύουν πεντοζάλη με λύρες και νταούλια, υποσχόμενος την κατάργηση όλων των μνημονιακών μέτρων. «Γι' αυτό δεν τόλμησε καν να περάσει από 'δω», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην κάθοδο του Αλέξη Τσίπρα στο νησί λίγες ώρες νωρίτερα.

Κάλεσε ακόμη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τα όσα οδήγησαν στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, τονίζοντας με νόημα πως, αν γνώριζε τις δραματικές για τη χώρα επιπτώσεις, τότε απέκρυψε από το λαό την αλήθεια κι αν δεν τις γνώριζε τότε, όπως είπε χαρακτηριστικά, «είναι άσχετος και επικίνδυνος και δεν πρέπει να είναι ξανά πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάλεσε τους Κρητικούς να μην ψηφίσουν τη Ν.Δ. αλλά να αναρωτηθούν γιατί ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή, με αποτέλεσμα, όπως υποστήριξε, να εξαπατηθούν. Αν και τόνισε ότι είναι δύσκολο να παραδεχτεί κανείς το λάθος του σε μόλις 6 μήνες, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι πολίτες αυτή τη φορά θα εμπιστευτούν τη Ν.Δ., αφού, όπως πρόσθεσε, η παράταξή του είναι η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει την ενότητα και το εθνικό συμφέρον.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Β. Μεϊμαράκης δε δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του για τις ευθύνες της Ν.Δ. στα χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας αλλά και απέναντι στην Κρήτη. Αναφερόμενος στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους Κρητικούς που δεν "έτρεξε", όπως χαρακτηριστικά είπε, το μεγάλο αναπτυξιακό για το νησί έργο όπως θα έπρεπε, ενώ ειδική αναφορά έκανε και για το φόρο αίματος στο Β.Ο.Α.Κ και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Ο κ. Μεϊμαράκης έφτασε στην Κρήτη το πρωί της Τετάρτης για τη διήμερη περιοδεία του στο νησί και αμέσως αναχώρησε για το Λασίθι, ενώ το απόγευμα επέστρεψε στο Ηράκλειο, όπου πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News