default-image

Φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλης στις 13/9

Μπάσκετ
Φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλης στις 13/9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη προγραμματίστηκε για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι δύο ομάδες του Ηρακλείου ήρθαν σε συμφωνία κι έτσι θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αντίθετα, το φιλικό με τον Πλατανιά που είχε ζητήσει ο ΟΦΗ να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» δε θα γίνει καθώς οι Χανιώτες απάντησαν αρνητικά. Μάλιστα ο Μουράτ Σεροπιάν δεν πρόκειται να προγραμματίσει άλλο φιλικό θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στους τραυματίες να επανέλθουν και στους νεοαποκτηθέντες να προσαρμοστούν στα δεδομένα της νέας τους ομάδας.

Από εκεί και πέρα την ερχόμενη Τετάρτη 9/9 θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Ποσειδώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ.

Στο πρόγραμμα των φιλικών του ΟΦΗ βρίσκεται ένα ακόμη παιχνίδι με την Επισκοπή στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ από την  ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, θα εξαρτηθεί ο προγραμματισμός άλλων φιλικών αγώνων για τον ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News