default-image

Πάνος Καμμένος: "Υποστηρίζουμε την ιδιωτική οικονομία"

Ελλάδα
Πάνος Καμμένος: "Υποστηρίζουμε την ιδιωτική οικονομία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δική του μάχη για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση δίνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα σε δήλωσή του πως «θα προασπιστεί η ιδιωτική οικονομία» και την «ύπαρξη ζωνών χαμηλής φορολόγησης για την αποφυγή φορολογίας της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

«Κατά της φορολόγησης του ιδιωτικού τομέα, υπέρ φοροαπαλλαγών και κινήτρων, καθώς και ύπαρξη ζωνών χαμηλής φορολόγησης, ώστε να αποφευχθεί η φορολογία στην ιδιωτική εκπαίδευση», τόνισε σε δήλωσή του κ.Καμμένος.

«Και στην αυριανή κυβέρνηση, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα προασπίσουμε την ιδιωτική οικονομία. Είμαστε κατά της φορολόγησης του ιδιωτικού τομέα, είμαστε υπέρ των φοροαπαλλαγών, των κινήτρων», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να υπάρχουν ζώνες χαμηλής φορολόγησης, πρέπει να αποφευχθεί η φορολογία στην ιδιωτική εκπαίδευση. Πρέπει να δώσουμε τέτοια φορολογικά κίνητρα, ώστε να ξανανοίξουν επιχειρήσεις, να ξαναμπεί μπροστά η οικονομία», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στην αυριανή κυβέρνηση θα είμαστε η εγγύηση για την ιδιωτική οικονομία», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News