Ειδήσεις

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται για 4η χρονιά η έκθεση Αγιογραφίας

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος η Έκθεση Αγιογραφίας από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, με αφορμή την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο Ρέθυμνο. Η έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια του 27ου Αναγεννησιακού Φεστιβάλ του δήμου Ρεθύμνου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:00 το βράδυ.

Η Έκθεση Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου θα λειτουργήσει στον πρώτο όροφο του δημοτικού πολυχώρου εκδηλώσεων «Σπίτι του Πολιτισμού», στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου, από τις 6 ως τις 21 Σεπτεμβρίου 2015. Και φέτος συμμετέχουν στην έκθεση πολλοί αγιογράφοι, οι οποίοι είτε δραστηριοποιούνται στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου είτε έλκουν την καταγωγή τους από αυτήν.

Τα επίσημα Εγκαίνια της Εκθέσεως θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9η Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8:00 μ.μ.. και η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. το πρωί και από 6:00 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. το βράδυ

(Φώτο αρχείου - Από τα εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας του 2012)

Σχόλια