default-image

Συνάντηση - Εκδήλωση ΛΑΕ ενόψει εκλογών

Ελλάδα
Συνάντηση - Εκδήλωση ΛΑΕ ενόψει εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση - εκδήλωση των «δημοκρατικών - προοδευτικών, πατριωτικών πολιτικών δυνάμεων και αγωνιστών» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης της Λαϊκής Ενότητας χθες, όπου το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και στελέχη της παράταξης.

Εισηγητής της συνάντησης ήταν ο Παναγιώτης Μαντάς. Παρευρέθηκε και μίλησε κι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κι ακολούθησαν οι τοποθετήσεις 19 εκπροσώπων Κινημάτων και ενεργών πολιτών, όπως ο Δημήτρης Καραμήτσας, ο Περικλής Δανόπουλος, ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης, ο Γρηγόρης Πέτρου, ο Γιάννης Αγγέλου, ο Λεωνίδας Αποσκίτης, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η Βίκυ Φερτάκη, ο Ηλίας Σταμπολιάδης, ο Πέτρος Ανδρικόπουλος, η Στέλλα Κατσαμάκη, ο Αλέξανδρος Δάβρης, ο Γιάννης Μαύρος, ο Παύλος Τουμανίδης, ο Γιάννης Σχίζας, ο Βασίλης Νούσης, ο Νίκος Περαντινός και ο Θέμης Συμβουλόπουλος

Το κεντρικό μήνυμα - κάλεσμα της εκδήλωσης ήταν «να μην λείψει κανείς μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια». Πιο αναλυτικά: «Όλοι εμείς - αγωνιστές και συλλογικότητες - του αντιμνημονιακού, δημοκρατικού πατριωτικού χώρου, όλοι εμείς που συναντηθήκαμε στο κίνημα των Πλατειών από το 2011 και μετά, που αγωνιστήκαμε ενωτικά τα τελευταία χρόνια για την ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, που επιμένουμε να αρνούμαστε την υλοποίηση των τριών μνημονίων είναι η ώρα να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας σε ένα ελάχιστο κοινό πρόγραμμα υλοποίησης αυτών των στόχων, αξιόπιστο και ανατρεπτικό. Για τον σκοπό αυτόν και εν όψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και το νέο τοπίο μετά την δημιουργία της Λαϊκής Ενότητας, καλούμαστε όλοι να διαβουλευθούμε για τις επόμενες πρωτοβουλίες μας ώστε να εκφρασθεί ισότιμα και δημοκρατικά η θέληση του 62% του Ελληνικού Λαού, που ψήφισε «όχι» στις 5 Ιουλίου. Δεν υπάρχουν περιθώρια να λείψει κανείς μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News