Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για υποψηφιότητα Μ. Θραψανιώτη στο Λασίθι

Την υποψηφιότητα του Μανόλη Θραψανιώτη αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου η Οργάνωση Μελών Αγίου Νικολάου στη συνέλευση που πραγματοποίησε χθες Δευτέρα, με θέμα την τρέχουσα πολιτική κατάσταση ενόψει των εκλογών.

Στη συνέλευση, αφού εκφράστηκαν οι προβληματισμοί όλων των μελών και επιβεβαιώθηκε η στήριξη της κυβέρνησης της Αριστεράς, καθορίστηκαν τα πρώτα βήματα για την εκλογική αναμέτρηση, δίνοντας κάθε δυνατότητα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αυτοδύναμα, όπως υπογραμμίστηκε.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου, «η συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε στις 31/8/2015, ασχολήθηκε με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και καθόρισε τα πρώτα βήματα ενόψει των εκλογών.

Επιβεβαιώθηκε η στήριξη της κυβέρνησης της Αριστεράς, ιδιαίτερα στις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας.

Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να δώσουμε κάθε δυνατότητα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αυτοδύναμα, και να μην επιτρέψουμε την επάνοδο του παλαιού, φθαρμένου και διαπλεκόμενου πολιτικού κατεστημένου.

Εκφράστηκαν οι προβληματισμοί όλων των μελών και η αποφασιστικότητα για καθολική συμμετοχή στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Συστήθηκε Εκλογική Επιτροπή η οποία είναι ανοιχτή για συμπλήρωση τόσο από μέλη αλλά και από φίλους του κόμματος που θέλουν να βοηθήσουν στον προεκλογικό αγώνα.

Επίσης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και ομόφωνα προτείνει στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 την υποψηφιότητα του Μανόλη Θραψανιώτη, ο οποίος το απεδέχθη».

Σχόλια